Svi na Bolu

Blistala u zagrljaju supruga na najljepšoj plaži na Jadranu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska modna scena okupila se u Bolu na Braču. Mnogo poznatih okupilo se na modnom događanju FASHION.HR cruisea.

Na FASHION.HR cruiseu naši dizajneri Martina Felje, Jelena Stefanović, Antonia Jakšić i Zorana Aragovića - predstavili su nove kolekcije u kojima su uživali brojni poznati.

Pogledaj i ovo Petra Dugandžić i Saša Vranković vjenčali su se dvaput Domaća glumica otkrila da se razvela nakon 12 godina braka: "Nije se dogodilo naglo..."

>> Nakon šest mjeseci veze udala se u zraku!

Ivan Herceg, Boris Banović, Tihana Harapin Zalepugin, Duško Modrinić, Mirna Medaković, Slavko Sobin, Tomislav Čubelić, Ivana Delač Đolo, Ankica Dobrić, a glumica najpoznatija po ulozi u seriji 'Larin izbor' Petra Dugandžić - plijenila je pažnju u crnom. Top bez naramenica, crni ruž i nokti, te niske zlatne sandale, bile se dovoljne za dozu glamura na najljepšoj plaži na Jadranu Zlatni rat.

Zagrebački ugostitelj Saša Vranković, koji je 13 godina stariji od nje, osvojio je Petrino srce. Svoje su bračne zavjete izmijenili na visini od 1000 metara u balonu!

Dizajnerica Martina Felja otvorila je večer serijom crnih atraktivnih kupaćih kostima, Jelena Stefanović koja je prikazala kolekciju namijenjenu ženama koje žele vječne modele u kojima će se osjećati ženstveno, Antonia Jakšić koja je kroz haljine jednostavnih krojeva s umetnutim geometrijskim elementima interpretirala udobnu eleganciju pročišćene forme u finim i prozračnim materijalima, a modnu večer na Zlatnom ratu zatvorio je Zoran Aragović koji se na Perwoll FASHION.HR cruise-u premijerno predstavio BiteMyStyle ljetnom kolekcijom pod imenom "Strip & Stripe" kojom dominiraju geometrijske forme, izrazito nosivi krojevi te prirodni materijali. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene