kruna je spremna

Ljepotice na okupu: Koja će od njih postati nova Kraljica Hrvatske?

Izbor za Kraljicu Hrvatske (FOTO: Josip Čekada) - 3 Izbor za Kraljicu Hrvatske (FOTO: Josip Čekada) - 3 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Izbor za Kraljicu Hrvatske (FOTO: Josip Čekada) - 3 Izbor za Kraljicu Hrvatske (FOTO: Josip Čekada) - 2 +0 Izbor za Kraljicu Hrvatske (FOTO: Josip Čekada) - 1 Galerija

14 ljepotica okupiralo je Rovinj, a među njima se krije i buduća Kraljica Hrvatske.

Manje od tjedan dana dijeli nas od ovogodišnjeg izbora za Kraljicu Hrvatske. Izbor će se održati u Rovinju 4. prosinca. Kraljica Hrvatske jedan je od najstarijih izbora ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je poznata domaća vinarija , inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“.

Pogledaj i ovo Izbor za Kraljicu Zagreba 2023 - 4 najstariji izbor ljepote Kandidatkinje za kraljicu Zagreba okupirale metropolu, uskoro će laskava titula pripasti novoj ljepotici!

Izbor za Kraljicu Hrvatske (FOTO: Josip Čekada) - 1 Izbor za Kraljicu Hrvatske (FOTO: Josip Čekada) - 1

Čak 14 prekrasnih kandidatkinja iz svih dijelova Hrvatske, predstavit će se u najboljem izdanju i zasjati pred stručnim žirijem te mnogobrojnom publikom koja će imati priliku pratiti elegantnu manifestaciju uživo.

Publici će se djevojke predstaviti u nekoliko izdanja: u svečanim i zavodljivim haljinama, potom u raskošnim vjenčanicama te u kupaćim kostimima i u elegantnim krznenim kaputima. Na izboru će zapjevati mlada kantautorica Mia Dimšić i poznati pjevač, skladatelj i kantautor Boris Novković. Pored pjevačkih točaka svojim plesnim vještinama zaplesat će odlična plesna skupina Megablast.

Izbor za Kraljicu Hrvatske (FOTO: Josip Čekada) - 3 Izbor za Kraljicu Hrvatske (FOTO: Josip Čekada) - 3

Pridružite se ovoj svečanoj manifestaciji, podržite festival ljepote, talenta i zabave te rezervirajte datum 4. prosinca za Kraljicu Hrvatske i za vrhunsku zabavu koju će organizatori pripremiti nakon proglašenja pobjednice. Ulaz je slobodan, a rezervacija pozivnice može se učiniti putem e-mail adrese kraljica.direkcija@gmail.com.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene