Izbor za Kraljicu Hrvatske (FOTO: Goran Novotny)
Izbor za Kraljicu Hrvatske (FOTO: Goran Novotny)

Kraljica Hrvatske dobila je pjenušac etiketiran upravo tim imenom.


Kristalna dvorana hotela Westin u ponedjeljak, 28. studenog, vrvjet će ljepoticama iz cijele Hrvatske. Naime, tog dana održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati izbor Kraljice Hrvatske. Izbor za Kraljicu Hrvatske jedan je od najstarijih izbora ljepote i zasada prvi i jedini za koji je jedna vinarija u Hrvatskoj proizvela vino i pjenušac etiketirano nazivom Kraljica Hrvatske.

Ususret izboru, finalistice se pomno pripremaju kako bi se stručnom žiriju predstavile u najboljem izdanju, a na kojem će prošetati u tri izdanja: casual, svečanom te u prelijepim i raskošnim vjenčanicama. Za vrhunsku šminku natjecateljica bit će zadužena sve popularija vizažistica Marina Mamić, koja javnost u posljednjih nekoliko mjeseci oduševljava svojim nevjerovatnim make-up transformacijama u slavne ličnosti.

Posjetitelji će, pored naravno prekrasnih finalistica, uživati i u sjajnom glazbeno – plesnom programu, a nakon izbora i proglašenja pobjednice, organizirano je slavlje koje će potrajati do dugo u noć.

Izbor za Kraljicu Hrvatske (FOTO: Goran Novotny)