446491
446491
446491
446491
446491

Djevojku skoro izdalo srce kad je na mobitelu vidjela odraz slavne pjevačice

  • , 13.08.2016., 14:21
  • Autor:
  • komentara

Selena Gomez na glasu je kao jedna od ljubaznijih celebrityja. Stoga ne čudi što je odmah pristala iznenaditi svoju veliku obožavateljicu.

 
 
 
 
Selena Gomez (Screenshot: Youtube)
Selena Gomez (Screenshot: Youtube)

Mlada obožavateljica Selene Gomez doživjela je iznenađenje života! Od uzbuđenja je jedva disala, nije mogla zaustaviti suze i oduševljenje. Naime, 22-godišnja Australka Sophie najveća je obožavateljica Selene Gomez u svojoj zemlji.

Već dugo apelirala je na slavnu pjevačicu da dođe u Australiju i održi nastup. Kad je Selena konačno stigla, ekipa radijske emisije 'Kyle & Jackie O Show' organizirala je za Sophie veliko iznenađenje.

Dok je djevojka u svojoj sobi snimala vlastitu verziju Selenine pjesme, ona joj se pojavila na vratima. Emotivna reakcija nije izostala, a potom je uslijedilo druženje djevojaka. Svaka čast, Selena!

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se