449566
449566
449566
449566
449566

ŠTO JE RADILA PRIJE SKANDALA? Sara Elena imala je težak put do estrade

  • , 08.09.2016., 20:07
  • Autor:
  • komentara

Estradna svađa epskih razmjera traje otkad je Sara Elena Menkovska napustila grupu E.T. Odnosno, otkad je dobila otkaz. Ovisi čijoj verziji više vjerujete.

 
 
 
 
Sara Elena Menkovska (Screenshot: Youtube)
Sara Elena Menkovska (Screenshot: Youtube)

Na domaćoj estradi svađe su rijetke, barem one javne, medijske. Stoga je veliki interes privukla svađa epskih razmjera. Naime, Sara Elena Menkovska i njena majka Ksenija obračunale su se javno s Boytronicom i menadžericom grupe E.T., a u sve se upetljala i grupa Karma.

Sara je bila na audiciji za pjevačicu grupe Karma prije dvije godine no nije uspjela postati pjevačica grupe. S druge strane, u E.T. je ušla i zadržala se četiri mjeseca. Optužbe pljušte na sve strane, obrušile su se majka i kći na iskusne estradnjake, a oni prozivaju Saru za (između ostalog) neprofesionalizam.

Sara stoga ovih dana objavljuje na svom Facebooku videa iz prošlosti. Na njima je očito da je njezin put prema estradi bio jako, jako dug. Glazbom se bavi otkad je bila djevojčica. Cijela obitelj joj je u glazbi pa i ne čudi njezin odabir. Pjevala je Sara 'Suzice', 'Mali moj', 'Kao So u Moru', a pjevala je i uz majku. Osim toga, pokazala je svojedobno i svoje plesno umijeće plešući na svili.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se