Nakon što je pretukao djevojku

'Dan u mojoj koži je dan u paklu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rihanna je išla s Chrisom Brownom na sud kako bi mu dala podršku prije saslušanja vezanog za kaznu koju je Chris dobio nakon što ju je premlatio.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Rihanna i Chris Brown (Foto: AFP) debeli dosje Bivša je tražila zabranu prilaza, poznat je po obiteljskom nasilju, a najviše po velikom skandalu s Rihannom

Glazbenik Chris Brown ovog tjedna našao se na sudu kako bi se obranio od optužbe da nije odradio svoj društveno korisni rad koji mu je odredio sud nakon što je pretukao Rihannu.

>> Rihanna o zlostavljaču Chrisu: Sretna sam, on me nasmijava!

Podsjetimo, još 2009. godine Chrisu je sud, zbog brutalnog premlaćivanja Rihanne, odredio uvjetnu kaznu, društveno-korisni rad, terapiju za savladavanje bijesa te zabranu prilaska Rihanni.

Kako su se Chris i Rihanna pomirili, pjevačica je pokazala da je puna potpore prema 23-godišnjaku pa je s njim došla na sud, a prije saslušanja mu je i slala poljupce te uputila nekoliko riječi ohrabrenja, piše TMZ.

Sutkinja je tijekom ovog tjedna pregledala dokaze koji stavljaju sumnju na glazbenika pa je iduće saslušanje odredila za travanj.

Chris Brown: 'Dan u mojoj koži je dan u paklu'

Chris je cijelu situaciju komentirao i na svom Twitter profilu koji je deaktivirao, a između ostalog napisao je kako tu noćnu moru zbog napada na Rihannu proživljava od 19. godine, da je umoran od toga svega i kako se moli svakog dana da sutrašnji ishod bude drugačiji.

'Dan u mojoj koži je dan u paklu' napisao je Chris, a u jednoj rečenici usporedio se s Isusom Kristom. 'Da, svi su pričali o Isusu... Ali on je on, a ja sam ja, nisam mu ni približno sličan!!! Ja sam ljudsko biće i iskreno mislim da zaslužujem poštovanje, muka mi je od optužbi... Umoran sam od toga što me nitko ne razumije', napisao je Chris.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene