VOLI GA

Rihanna o zlostavljaču Chrisu: Sretna sam, on me nasmijava!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Rihanna kaže kako je htjela biti sretna, a sreća je s Chrisom Brownom.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Rihanna i Chris Brown (Foto: Profimedia) Što on hoće? Razbjesnio javnost: Prije 10 godina brutalno je prebio bivšu curu, a sada ju naziva "kraljicom"

Pjevačica Rihanna i Chris Brown bili su u dugoj ljubavnoj vezi koja je prekinuta nakon što su u javnost procurile fotografije na kojima se vide masnice na njenom licu.

Nakon toga je Rihanna podigla sudsku parnicu te tražila zabranu prilaska za Chrisa. No, nakon nekog vremena Rihannin strah je nestao pa je tu zabranu ukinula i ponovno se upustila u romansu s Chrisom. Sad preko medija poručuje: 'Sretna sam!'

>> Pogledajte kakvim je oblinama privukla slavnog pjevača!

'Htjela sam da zna kakav je to osjećaj kad me izgubi', izjavila je te dodala: 'Jako dugo bio je zaista ljut i osjećao je kao da ne može pobjeći od toga bez obzira što napravio. Toliko je razloga zbog kojih sam razmišljala o tome da ga ponovno pustim u svoj život. On nije čudovište kakvim ga svi smatraju. Dobra je osoba i ima fantastično srce. On je osoba koja puno daje i voli, a uz to je i zabavan. To je ono što najviše volim kod njega - stalno me nasmijava. Dugo sam nosila tu ljutnju u sebi, a sad sam je odlučila pustiti kako bi mogla biti sretna i sretna sam!'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene