Fanovi razočarani

'Bijesni smo, pokazala je nepoštovanje - neka se ne vraća!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U posljednje vrijeme, što se nastupa tiče, ne cvjetaju ruže za ljepoticu s Barbadosa – 24-godišnju Rihannu!

Prvo je razočarala fanove u travnju kada je otkazala nastup u Bostonu, zbog bolesti.

Pogledaj i ovo showbuzz Problematična zvijezda 'Neću se miješati - ne mogu kontrolirati što će se dogoditi s njezinim životom'

No njezina 'Diamonds World Tour' se nastavila dalje: sinoć je trebala nastupiti pred uzbuđenom bostonskom publikom. Sada ih je Rihanna uspjela razljutiti – kasnila je na pozornicu puna tri sata!

Kada je napokon stigla, Rihanni su brojni fanovi zviždali, a mnogi su posegnuli za Twitterom kako bi rekli što misle o njezinom ponašanju.

>> Minijaturni bikini jedva pokrio RiRine atribute!

'Boston je čekao dva mjeseca i Rihanna zakasni 3 sata, dok je uzbuđena publika čeka! Zaslužila je da joj zviždimo, bili smo jako bijesni!'; 'Rihanna je upravo stigla,sa tri sata zakašnjenja, nakon što je prvi koncert otkazala. Ide mi na živce, i to nije cool'; 'Zakasnila je tri sata, to je pokazala nepoštovanje, neka se ne vraća ovamo'; 'Rihanna, hvala ti što si pjevala punih sat vremena na playback, trebala si u potpunosti zaobići Boston!', samo su neki od komentara koje su ljutiti fanovi ostavljali na Twitteru.

I iako se pjevačica nije očitovala zašto je kasnila tri sata, mnogi su komentirali kako je razlog taj što je pratila košarkašku utakmicu Chicago Bullsa i Miami Heata, koji su igrali polufinale doigravanja istočne konferencije.

Nakon koncerta, Rihanna se zahvalila – 'baš kao i fanovi' – putem Twittera.
'Boston, nikad neću zaboraviti ovu noć! Volim vas, i hvala vam što ste mi uljepšali večer!', napisala je 24-godišnja pjevačica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene