Novi par?

Tajna druženja vozača Formule 1 i zločeste RiRi: 'Očaran je s njom'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Otkako je as Formule 1 ponovno solo, ne gubi vrijeme već se zabavlja s novim djevojkama. Ipak, jedna slavna ljepotica mu je zapela za oko...

Vi ste izabrali Top 3: Samo je jedna kraljica bikinija!

Pogledaj i ovo Nicki Minaj i Lewis Hamilton (Foto: Instagram) Ne odvajaju se Celebrity slamatelj ženskih srca osvojio je jednu od najpoznatijih reperica?

Jesu li Rihanna i Lewis Hamilton novi par? O tome bruje strani mediji! Slavna pjevačica i vozač Formule 1 navodno uživaju u tajnim spojevima i druženjima, a The Sun piše kako je Lewis 'potpuno očaran s njom'.

I dok se o ljubavnom životu Rihanne nakon Chrisa Browna jako malo zna, Hamilton je bio u dugogodišnjoj vezi s pjevačicom Nicole Scherzinger s kojom je nekoliko puta prekidao . On i RiRi znaju se godinama, no očito je među njima sada i zaiskrilo.

30-godišnji sportaš i 27-godišnja pjevačica viđeni su u New Yorku, zatim zajedno na partiju u Las Vegasu, ... 'Flertuju već neko vrijeme i uviejk su bili slabi jedno na drugo, no od svibnja je postalo ozbiljnije. Njihovi rasporedi su se oslobodili i napokon su odvojili malo vremena za druženje', otkrio je isti izvor.

Iako se šuškalo kako je Lewis u vezi s manekenkom Gigi Hadid, pratili su ga i tračevi kako nešto muti i s Kendall Jenner, izgleda kako je zločesta djevojka odavno osvojila njegovo srce.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene