ne treba ni Photoshop

Vi ste izabrali Top 3: Samo je jedna kraljica bikinija!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njihova lica su slavna, a njihova tijela šalju pozitivnu poruku ženama. One su prirodne ljepotice kojima ne treba ni Photoshop!

Prvo smo izabrali najseksi tijela na Balkanu, a zatim smo vas proteklog vikenda pitali i koja od svjetskih diva ima najbolje bikini tijelo. Prirodne ljepotice zanmamnih oblina i uspješnih karijera ističu se svojom osobnošću i pojavom te šalju pozitivnu poruku ženama – volite i prihvatite svoje tijelo.

Tako smo u našoj anketi pitali 'Koja slavna diva zaslužuje titulu kraljice bikinija?', a showbuzz čitatelji Dnevnik.hr-a odabrali su svoje Top 3 favoritkinje.

 

Cameras around make me feel comfortable. Apparently

A video posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

Od ukupno 1336 glasova vas 31% smatra kako je upravo slavna Izraelka Bar Refaeli zaslužuje titulu 'kraljice bikinija'! Lijepa plavuša ostvarila je uspješnu karijeru u svijetu mode ali i šire, danas je poslovna žena i svoje tijelo koristi za isticanje prirodne ljepotice.

 

#nofilter just #pleasure

A photo posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Druga dva mjesta pripala su pjevačica koje prate milijuni obožavatelja diljem svijeta. Riječ je o Beyonce i Rihanni koje dijete drugo mjesto s 20% glasova svaka. Moćne, uspješne i prirodne lijepe – pa kome ne bi bile u vrhu? ;)
 

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene