Zaljubljeni zaručnici

Par bez skandala: Ovako opuštene ih još nismo vidjeli!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su mladi hollywoodski par iza kojih nema skandala, a u ovako opuštenom izdanju na odmoru u Barbadosu nisu mogli promaknuti paparazzima.

Mladi glumački par Rachel Bilson i Hayden Christensen uživali su na odmoru u egzotičnom Barbadosu. Paparazzima ne može promaknuti ništa, tako da nisu mogli ni oni!

Pogledaj i ovo Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) prekidi koji su obilježili 2020. Godina ljubavnih brodoloma: Jurić raskinula zaruke, a Mišerić se iselila iz stana poznatog poduzetnika

Uživali su na plaži u društvu prijatelja, a Rachel je pokazala svoje fit tijelo u minijaturnom bikiniju, dok je Hayden odabrao šarene bermude.

>> 'Stvarno sam dobra djevojka, veza mi je uvijek na prvom mjestu!'

31-godišnja glumica je nedavno u intervjuu za Cosmopolitan otkrila i kako planira osnovati obitelj s Haydenom, veza joj je na prvom mjestu. 'Stvarno sam dobra djevojka – uvijek vezu stavljam na prvo mjesto. Definitivno sam tip osobe koja će mu napraviti omiljenu večeru kad se vrati s posla. Volim kuhati, stoga stvarno i kuham večere, pa gledamo filmove', otkrila je Rachel.

Par je u vezi dugi niz godina, a upoznali su se na snimanju filma 'Jumper' 2008. Iste su se godine i zaručeni, no i nakratko su prekinuli 2010. godine, no ne zadugo. Par je brzo shvatio kako ne mogu jedno bez drugoga, a najnovije fotografije to i dokazuju!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene