Zaljubljeni, ali i zaručeni

'Stvarno sam dobra djevojka, veza mi je uvijek na prvom mjestu!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zaručena je za slavnog glumca već pet godina,a sada je otkrila kako želi i postati mama!

U intervjuu za 'Cosmopolitan' glumica Rachel Bilson priznala je kako se raduje proširenju obitelji sa zaručnikom i glumcem Haydenom Christensenom.

Pogledaj i ovo Kylie Minogue (Foto: Getty Images) Nema sreće u ljubavi Uskoro će proslaviti 50. rođendan, izgleda predivno i tvrdi: ''Nikad nisam ni mislila da ću se udati''

'Definitivno razmišljam o proširenju obitelji. Djeca su nešto što definitivno vidim u svojoj budućnosti, bar se nadam', rekla je 31-godišnja glumica.

>> Melem za oči: Rachel u bikiniju!

Nadodala je kako se trudi biti najbolja djevojka koju njezin dečko može poželjeti, te da joj je njihova veza – na prvom mjestu.

'Stvarno sam dobra djevojka – uvijek vezu stavljam na prvo mjesto. Definitivno sam tip osobe koja će mu napraviti omiljenu večeru kad se vrati s posla. Volim kuhati, stoga stvarno i kuham večere, pa gledamo filmove', zaključila je Rachel.

Par je u vezi dugi niz godina,a upoznali su se na snimanju filma 'Jumper'. Nakon zaruka 2008., Rachel i Hayden su nakratko prekinuli 2010. godine, ali su shvatili kako ne mogu jedno bez drugog!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene