1D dan

Obožavatelji kupili prve primjerke novog One Direction albuma!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Subota je protekla u znaku 1D dana kada su ove velike teen zvijezde svojim obožavateljima priredili višesatni live doživljaj u kojem su ugostili mnoge zvijezde, fanove i najavili izlazak svog trećeg studijskog albuma „Midnight Memories“ koji je od danas u prodaji.

Album kojeg su najavile pjesme: 'Best song ever' i 'Story of my life' postale su instantni hitovi koji potvrđuju da njihova popularnost iz dana u dan jača. Fanovi iz regije što uključuje Hrvatsku, Bosnu i Srbiju okupili su se u Facebook fan grupi i njihov broj prelazi šezdeset tisuća, a taj broj nije ni zaobišao One Direction koji su ih pozdravili u live prijenosu.

Pogledaj i ovo One Direction ''Volimo dečke, ali...'' Fanovi mega popularnog boy benda nadali su se da će jedan voditelj napraviti čudo, ali planovi su se promijenili

>> Zvijezda One Directiona pokazala svoje mišićavo tijelo

Jučer su se obožavatelji i vjerni čitatelji magazina OK okupili u odabranim Croatia Records CD shopovima i Algoritam knjižarama u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Zadru, Dubrovniku, Šibeniku, Puli i Varaždinu, a najsretniji od njih kući su uz CD ponijeli i prigodan dar – OK sat, Posterbook ili 1D biografiju.

Novi album 'Midnight Memories' uključuje 14 pjesama. Dečki su se ovoga puta okušali i u suautorstvu na većini od 14 pjesama.
Ovaj album je za nas velika promjena…Uvijek smo željeli pisati više i uzbuđeni smo što ćemo vidjeti što ljudi misle o našim pjesmama. Mi rastemo i glazba raste s nama – rekao je Harry koji je nedavno na MTV EMA AWARDS proglašen najboljim pop izvođačem.

U stvaranju novog albuma radili su s ekipom koju čine: Julian Bunetta (Olly Murs, Leona Lewis, JLS), Jamie Scott (Enrique Iglesias, JLS, Little Mix) i Jacknife Lee (Blur, Robbie Williams, Biffy Clyro), ali i s poznatim umjetnicima, primjerice: Tom Fletcher, Danny Jones, Dougie Poynter (McFly), Ryan Tedder (One Republic) i Gary Lightbody (Snow Patrol).
Nedavno su se publici predstavili i u filmu “This Is Us” koji će u prosincu biti objavljen i u prodaji na DVD-u!

Standardni CD popis pjesama:

Best Song Ever
Story of My Life
Diana
Midnight Memories
You & I
Don't Forget Where You Belong
Strong
Happily
Right Now
Little Black Dress
Through the Dark
Something Great
Little White Lies
Better Than Words

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene