Novi mišići i turneja

Razlog zbog kojeg za njima luduju klinke diljem svijeta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ukoliko ste fan One Directiona, onda postoji velika šansa da ste obožavatelji i One Directionovaca bez odjeće!

Harry Styles, devetnaestogodišnji pjevač popularnog benda, ponudio je jedinstven uvid u svoje fitness navike u novome spotu za One Directionov sedmosatni streaming događaj, 1D Day.

Pogledaj i ovo showbuzz TRESAO SE NAKON PLJAČKE Miljenik žena u šoku nakon napada na ulici: Zaprijetili mu nožem i ukrali sav novac

>> AMA 2013 - One Direction, Taylor Swift i Justin Timberlake najveći dobitnici!

Radeći s osobnim trenerom, ova teen zvijezda pokazala je koliko je posvećena održavanju dobre forme te je priznao kako preživljava spavajući samo četiri sata noću. Otkrio je kako najviše voli vježbati prije odlaska u krevet. Ustaje u pet sati ujutro te odrađuje napornu Bikram jogu prije odlaska na put s kolegama iz benda. Govori o svojim radnim navikama dok trči na pokretnoj traci. 'Trenutno je dvanaest i petnaest ujutro. Treniram sat vremena, a onda odlazim odspavati četiri sata', kaže Harry.

Nema sumnje da će video napetog tijela i utegnutih bicepsa u teretani izazvati dodatno oduševljenje kod odanih sljedbenika One Directiona. Oni najsretniji moći će uživati u dečkima i njihovoj glazbi na 2014 North American Stadium turneji, koja će se održavati od kolovoza do listopada diljem SAD-a i Kanade.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene