442789
442789
442789
442789
442789

PROBLEMI SA ZDRAVLJEM 'Do večeras moram biti bolje'

  • , 09.07.2016., 12:20
  • Autor:
  • komentara

Neda Parmać ima zdravstvenih problema, no ipak namjerava nastupiti na večerašnjem splitskom festivalu.

 
 
 
 
Neda Parmać (FOTO: Hrvoje Krolo)
Neda Parmać (FOTO: Hrvoje Krolo)

Pjevačica Neda Parmać nije u top stanju iako bi to trebala biti budući da je sudionica ovogodišnjeg splitskog festivala. Neda je sinoć nastupila na večeri posvećenoj Momčilu Popadiću gdje je pjevala 'Skitnicu', a večeras se natječe sa svojom pjesmom.

Neda Parmać (FOTO: Hrvoje Krolo)

Nedu je uhvatila viroza. Ima mučnine i visoku temperaturu, otkriva naš kolega Hrvoje Krolo. 'Ne osjećam se dobro, ali radim na tome da do večeras budem bolje', kazala je Neda. Na festivalu se druži sa svojom prijateljicom i frizerkom Majom, a dan će iskoristiti da do navečer bude u čim boljoj formi. Neda će se predstaviti s novom pjesmom 'Oslobodi me od nas'.

Neda Parmać (FOTO: Hrvoje Krolo)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se