GLAZBENA ČAROLIJA

PREMIJERA Pjesma koja na prvu ulazi u uho

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neda Parmać ima fenomenalnu pjesmu i spot. Novom glazbenom poslasticom oduševit će sve svoje obožavatelje, a nove privući.

Lijepa pjevačica Neda Parmać objavila je fantastičnu pjesmu i spot. Pjesmom "Oslobodi me od nas" Neda Parmać predstavit će se na nadolazećem Splitskom festivalu.

Pogledaj i ovo Neda Parmać - 2 nije joj lako! Uplakana Neda Parmać objavom je zabrinula pratitelje, a onda je objasnila što joj se dogodilo: ''Nestalo tableta...''

Pjesmu potpisuje autorski dvojac Marko Vojvodić i Igor Ivanović. Za video spot zaslužan je mladi redatelj Dinko Šimac, a cijela je ekipa na snimanju stvorila opuštenu i zabavnu atmosferu.

'Ovo je bilo najopuštenije snimanje koje sam do sada imala. Za potrebe spota angažirala sam i muža, a koja je njegova uloga, vidjet će svi koji ga pogledaju', izjavila je Neda nakon snimanja.

Njezini glazbeni počeci vezani su uz grupu Feminem, ali Neda se već neko vrijeme glazbenim vodama kreće kao solo pjevačica. Da je na dobrom putu, svjedoče i njezini dosadašnji zapaženi singlovi.

'Oslobodi me od nas' još je jedan dokaz da se u ovoj ulozi odlično snalazi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene