'To je bilo ogavno'

Nakon sramotnog čina, udostojio se doći 2 minute - RANIJE!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač je nakon napada britanske javnostri na drugi koncert došao na vrijeme, ali nie izbjegao nove kritike tamošnjih medija.

Nakon što je Justin Bieber početkom tjedna uspio naljutiti brojne fanove u Londonu jer je dva sata kasnio na koncert usred radnog tjedna, a u dvorani su ga očekivali brojni 14-godišnjaci, pjevač je na drugi koncert u O2 Areni stigao na vrijeme. Čini se kako je negativna reakcija javnosti koja je njegov čin prozvala 'ogavnim ponašanjem', imala utjecaja na mladog pjevača.

>> Sramotno ponašanje 19-godišnjaka: 'To je naprosto ogavno!'

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Štoviše, Justin Bieber je stigao čak 2 minute ranije na pozornicu, a to je odmah postala zezancija u britanskim medijima i na društvenim mrežama. Tako jena službenom Twitter profilu O2 Arene objavljen status: 'Justin Bieber je danas stigao na pozornicu dvije minute ranije', a i britanski Daily Mail naslovom: 'Justin Bieber je stigao na stage dvije minute RANIJE'.

Prema napisima britnaskim medija, Bieber je po završetku koncerta tulumario do ranih jutarnjih sati s nepoznatom brinetom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene