Fanovi razočarani

Sramotno ponašanje 19-godišnjaka: 'To je naprosto ogavno!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrpa obožavatelja je pristigla u londonsku arenu kako bi vidjela i čula svog glazbenog idola!

Međutim, Justin Bieber je kasnio dva sata na pozornicu u u O2 areni, a nakon što ga dugo čekali, brojni roditelji sa djecom su otišli – prije nego li je Bieber uopće nastupio.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber Nedavno se molilo za nju Dok kruže glasine da se razvodi od pop ikone, ona je osvanula u nikad seksepilnijem izdanju!

Naime, bunili su se jer je radni tjedan, a djeca moraju u školu, stoga su 'zasuli' Bieberov Twitter, tvrdeći kako je 'njegovo ponašanje naprosto ogavno'.

>> Nova Bieberova ljubav? Osvojio je Rolls Roycem!

'To je sramotno, veliki broj djece je bio utučen i sa slomljenim srcem jer su morali ranije otići sa koncerta. Mnogi su se veselili Bieberovom nastupu tjednima. Radni tjedan je, ujutro je škola, arena je prepuna 14-godišnjaka koji ni neće dočekati sam kraj koncerta', tvrdili su za DailyMail bijesni roditelji.

Koliko je kasnio, postaje jasnije jer je 19-godišnji Bieber izašao na pozornicu tek u 22:35, a u prijašnjem službenom priopćenju stajalo je da će zvijezda sa nastupom završiti u 23 sata!

Predgrupe su bili Carly Jae Repsen i Jaden Smith, a nakon što su oni završili, publika je 45 minuta slušala hitove Michaela Jacksona! Iako je nekoliko tisuća fanova otišlo svojim kućama, oko 20 isuća je ostalo i uživalo u hitovima poput 'Baby', 'As Long As You Love Me', 'Beauty And A Beat'...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene