Može li čudnije?

BIZARNO talenti od kojih se diže kosa na glavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U moru svestranih talenta našli su se i oni jako neobični, pa čak i pomalo bizarni. Neki su ipak uspjeli osvojiti simpatije žirija i publike, dok su drugi izazvali čuđenje i šok.

Angarang Uranbileg izgledala je kao još jedna od mnogih plesačica na Supertalentu, no Mongolci su dobili pravo iznenađenje. Njena kombinacija gimnastike i plesa osigurala joj je veliku popularnost, a djevojka je toliko fleksibilna da su se mnogi pitali ima li ona uopće kosti. Članovi žirija u čudu su pratili njen nastup, a neki od njih djelovali su zaista šokirano.

Pogledaj i ovo OŠ Novska, Davor Bilman, Supertalent davor s gustom, smeđom kosom Evo kako je Bilman izgledao dok je bio mlad, odmah ćete uočiti jednu veliku razliku u odnosu na danas!

Mnogi će pomisliti da se najbizarniji talenti skrivaju u Americi, no u arapskom Supertalentu našlo se nekoliko pravih bisera. Jedan čovjek i čak tri kobre bili su dovoljni da ženski dio žirija doslovno pobjegne s pozornice, no srećom ovaj je nastup završio bez posljedica za sve prisutne.

Ashleigh Jade Butler imala je puno bolju ideju, pa je na pozornicu britanskog Supertalenta dovela psa. Studentica i njen Pudsey toliko su dobro plesali i surađivali, da im je Simon Cowell poručio da zaslužuju Oscara. Šarmantni dvojac u početku je djelovao pomalo čudno i neuobičajeno no ubrzo su osvojili ovacije žirija i publike.

Perfomer 'Special Head' izveo je pravu magiju. Iako je na početku bio poprilično nezanimljiv, nakon samo nekoliko minuta ostavio je publiku američkog Supertalenta u šoku. Ovaj nastup izazvao je čuđenje među gledateljima diljem svijeta, jer mnogi i danas ne mogu objasniti kako je ovaj perfomer levitirao u zraku.

Pravu pomutnju na francuskom Supertalentu izazvali su Les Beaux Freres. Iza dva gola muškarca i njihova dva ručnika skriva se komičarski duo koji je Francuze šokirao i nasmijao do suza. Ovakvu izvedbu cabareta još sigurno niste vidjeli.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene