Zastaje dah

Postali su planetarno popularni! Ovo su najprecizniji pokreti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo najbolje od najboljih. Oni su Supertalent plesači iz cijelog svijeta.

Svake godine Supertalent diljem svijeta privlači sve više i više plesača, koji predstavljaju zanimljive koreografije, precizne pokrete i usklađene plesne korake. Mnogi od njih postali su planetarno popularni, a mi vam donosimo najbolje od najboljih.

Pogledaj i ovo OŠ Novska, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Kad i frajeri zaplaču Fabijanu su suze tekle niz lice, Ridjanu su trebale maramice, a emocije su preplavile i Bilmana: "Došli ste u zadnje pore naših tijela...''

Članovi britanske plesne grupe Flawess zasjali su u trećoj sezoni Supertalenta. Dečki su priredili spektakularan nastup, a pobjeda im je izmakla za dlaku. Iako su u finale došli direktno, pobjedio ih je suparnički plesni tim „Diversity“, koji su pobjedu oduzeli i tada samouvjerenoj Susan Boyle. No za Flawless je to bio samo početak, jer glume u brojnim filmovima i video spotovima. Njihov legendarni nastup pogledalo je više od 28 milijuna posjetitelja na youtubeu. 

Desetero plesača iz Los Angelesa odlučilo je okušati sreću na američkom Supertalentu. „The squad“ su bili na korak do finala, ali na posljednjem nastupu jedan je plesač završio ozlijeđen. Upravo zbog toga žiri im nije dao zelenu kartu za daljnje natjecanje, no to nije umanjilo dojam o njihovom energičnom i usklađenom nastupu.

„Entity Allstars“ bili su toliko dobri da su ih članovi britanskog Supertalenta poslali direktno u finale. Iako jako mladi, kritičari su ih uspoređivali s mnogo iskusnijim skupinama, što im na kraju nije pomoglo u osvajanju titule Supertlanta. Britanci su odlučili da je pobjednik pas, a dvadeset mladih plesača i dalje uživa popularnost u svojoj zemlji.

„DM nation“ mogla bi biti druga riječ za preciznost. Plesačice iz Kanade ostavile su bez daha četveročlani žiri i brojnu publiku, no došle su samo do polufinala. Cure su zasigurno inspirirale brojne plesače diljem svijeta, jer ovo je bio dokaz da hip hop ples nije rezerviran samo za dečke. Uvjerite se sami.

Prvi američki Supertalent bili su upravo plesači. „Jabbawockeez crew“ postali su poznati u cijelom svijetu, a oni su među prvima predstavili moderne ulične plesove na ovakvim natjecanjima. Pobjeda im je donjela brojne angažmane, od televizijskih do nastupa sa pop zvijezdama. Od njihove pobjede na Supertalentu prošlo je osam godina, no dečki i dalje ne skidaju svoj zaštitni znak – bijele maske na licima. 

OVDJE možete pročitati sve o najpopularnijem projektu na svijetu i pogledati najbolje talente iz cijelog svijeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene