La La Land

Lana Jurčević pomiče granice vlastitih maštarija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Lana Jurčević voli mijenjati svoj izgled, a da prati nove trendove pokazala je i u novom spotu. Ovo je njezin 'La La Land'!

Lana Jurčević uvijek nas uspije nekako iznenaditi. Novi uradak iz njezine kreativne glazbene radionice pomaknuo je granice Laninih vlastitih maštarija i uvodi nas u neki sasvim novi svijet.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Njezini najvjerniji fanovi dobili su priliku zaviriti i biti dijelom njezinog fantastičnog  'La La Landa' u kojem se jako dobro provela i hrvatska Nicki Minaj. To je pjesma s Laninog najnovijeg, autorskog albuma 'Pobjede i porazi'. Glazbu i tekst za pjesmu napisala je sama Lana, a aranžman napravio finski producent Daniel Hirvikoski.

>> Pogledajte reakciju Lane Jurčević: Nakon šest godina susrela fatalnog Nikšu

''La La Land' je sinonim za nekoga tko je u svom svijetu. Pjesma je vedra i, po meni, idealna za vrijeme u kojem živimo, u kojem je svaka stvar koja nas može oraspoložiti i zabaviti dobrodošla. Ja je nekako doživljavam na način da je OK biti drugačjii i imati svoje snove i 'filmove', makar bili nekome potpuno nerazumljivi', rekla je Lana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene