Iznenađenje!

Pogledajte reakciju: Nakon šest godina susrela fatalnog Nikšu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako Lana pred kamerama nije htjela otkriti o kojem je članu benda riječ, slučajnim pokazivanjem kako je to izgledalo, sve se brzo otkrilo...

S kim je Lana Jurčević u ljubavi već sedam godina, zašto se uvijek bolje slagala s muškarcima, kako izgleda bez šminke te koja bi iskustva s koncerta najradije zaboravila, pogledajte u ovotjednom 'Petku s Petkom'.

>> Maja se raspametila na Severinu!

Pogledaj i ovo Lana Jurčević objavila i video Lana Jurčević pokazala što radi kad se nada da je nitko ne gleda: ''Reći će da sam prošvikala!''

Na gostovanju u ovotjednoj rubrici 'Petkom s Petkom' Lana Jurčević prisjetila se nezgoda sa svojih nastupa. Gitarist Petar Vidaković koji je pjevačicu iznenadio svojim dolaskom na snimanje, ispričao je anegdotu s koncerta na Viru kad su Lani nasred pozornice pukle hlače, no još je gore prošao bubnjar. On je imao problem s bolovima u međunožju, dok je cijela ekipa strahovala hoće li uopće moći održati koncert.

Iako Lana pred kamerama nije htjela otkriti o kojem je članu benda riječ, slučajnim pokazivanjem kako je to izgledalo, sve se brzo otkrilo. Zato se odlučila kazniti i stati u kut. Lana je voditelju Daliboru Petku otkrila i koju je svoju pjesmu posvetila ženama te je li Luka Nižetić bio jedini izbor za duet 'Prava ljubav'. Pjevačica je zapjevala i veliki hit Jessi J, 'Price tag', te se susrela sa svojim partnerom sa spota 'Otkad te nema', glumcem Nikšom Kušeljom, nakon punih šest godina. Kako je prošao susret pogledajte u videoprilogu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene