U Beogradu

Tko se to našao iza Lane Jurčević?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević je nakon nastupa u Dubrovniku otišla na odmor u Beograd - tako je srela i slavnog glumca!

Pjevačica Lana Jurčević preko ljeta je zaposlena s nastupima diljem obale, a nakon Dubrovnika gdje je pažnju privlačila u seksi haljini dubokog dekoltea, uputila se u Beograd.

Pogledaj i ovo Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson par koji ruši predrasude Dok o njemu bruji cijeli svijet, zgodni glumac još je jednom pokazao koliko je zaljubljen u svoju 24 godine stariju suprugu!

Sigurno nije mislila da će u pauzama između nastupa naletjeti na slavnog Jamesa Bonda, glumca Pierce Brosnana. Naime, on tamo snima novi film 'November man', a Lani se posrećilo pa je završila u istom kafiću kao i on. Je li ga upoznala ili ne nije otkrila, ali je objavila fotografiju na svojem Instagramu kako Pierce stoji iza nje.

>> Lana Jurčević pomiče granice vlastitih maštarija

'I tako, u pauzama nastupa u Beogradu, ja sjednem.. Kad ono, JAMES BOND meni iza ledja :-))) PierceBrosnan! wohoooo. A ja mu okrenuta ledjima, pa gdje je pravda hahaha, napisala je Lana koja je prije mjesec dana objavila i svoj novi spot za pjesmu 'La-La-Land'.

'Ja je nekako doživljavam na način da je OK biti drugačiji i imati svoje snove i 'filmove', makar bili nekome potpuno nerazumljivi', tada je rekla 28-godišnjakinja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene