Kontroverzna lady Kitty

NEĆAKINJA PRINCEZE DIANE NA METI 'Ovo što je napravila je sramotno!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bujna i lijepa Lady Kitty Spencer nećakinja je princeze Diane.

Nikad prežaljena princeza Diana ostavila je svojoj obitelji naslijeđe humanosti i pomoći slabijem. Uvijek se 'kraljica srca' borila za obespravljene pa je stoga i bila tako omiljena. Kamo sreće da su taj trend nastavile i njene mlade nećakinje, kćerke njenog brata Earla Spencera.

Pogledaj i ovo Bryan Adams i princeza Diana evo što je bilo... Bryan Adams otkrio istinu o navodnoj aferi s princezom Dianom, pokušao ju je i spasiti: "Nadrealno je razmišljati o tome"

No, zgodna Lady Kitty Spencer daleko je od princeze. Humanitarni rad je, naime, ne zanima pretjerano pa britanski mediji pišu kako je otpilila u posljednje vrijeme nekoliko humanitarnih akcija. Posljednje u nizu - Lady Kitty nije pohodila humaniratni Dream Ball, već je s ekipom otišla tulumariti na St Tropez. Organizator bala izjavio je kako su jako razočarani što se Lady Kitty nije pojavila te im je sve skupa jako neugodno.

'Osobno sam je zamolio da podrži Dream Ball i odveo je na ručak da raspravimo o tome. Bio sam presretan kad se složila doći i pomoći nam, ne samo zbog bala', priča Annesley Abercorn. Umjesto toga, sa svojim 45-godišnjim dečkom i prijateljima, Kitty je uživala na jugu Francuske. Cannes, St Tropez... Nije joj bilo nimalo loše.

Uz koktele, finu hranu i more, Kitty nije zaboravila ni na Instagram pa je podijelila fotografije svog uživanja. Ljudi su bili jako razočarani vidjevši da nije stigla na bal, na koji su mnogi došli isključivo kako bi je upoznali. Razočarani organizator rekao je da je sve ovo prava šteta i sramota.

 

Skål

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene