Obožava skupocjene stvari

VISOKE CIFRE Kylie Jenner ne štedi kada je u pitanju nakit

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner ima samo 18 godina, ali za razliku od ostatka svojih vršnjaka, njezinu garderobu čine vrlo skupocjene stvari.

Najmlađa sestra klana Kardashian-Jenner, 18-godišnja Kylie poznata je po svojoj ljubavi prema modi, te ima i zasebnu sobu koja joj služi samo kao ormar za cipele. No, ovoga u prvom planu nisu bile krpice, već nakit. Naime, Kylie je na svom Instagram profilu, koji prati preko 57 milijuna obožavatelja, objavila fotografiju sa svojim modnim detaljima.

Pogledaj i ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Uhvatile su ih kamere Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

Ti modni detalji zasebno koštaju puno više od prosječne godišnje plaće. Radi se o Bvlgari satu optočenom dijamantima i tankoj dijamantnoj Cartier narukvici koja košta 11 800 dolara. Taj outfit odlučila je upotpuniti još i Hermes torbicom čija cijena je 8 tisuća dolara. Pretpostavljamo da je to zapravo pravi sitniš za najmlađu sestru, koja je napravila potpuno transformaciju.

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene