Promijenila se

Prošla je godina dana, no razlika je očita!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner na društvenim je mrežama podsjetila kako je izgledala prije dvije godine.

Od kad su bile malene djevojčice, Kylie i Kendall Jenner odrastale su pred kamerama. Detalje iz privatnog života nastavile su i same objavljivati na društvenim mrežama i svijet je doslovno iz dana u dan pratio kako odrastaju dvije pripadnice klana Kardashian.

Pogledaj i ovo showbuzz Pretužno Shrvana udovica Kobea Bryanta objavila novu fotografiju, koja je slomila srca mnogih: "Ne postoji 24 bez 2..."

Na meti žustrih rasprava sada se našla Kylie tj. njezina usta. Na svom je Instagramu objavila fotografiju s dočeka 2014. godine i velik je broj onih koji sus e bacili na uspoređivanje što se sve promijenilo na 18-godišnjakinji.

 

Throwback Harry Hudson New Years 2014! Everybody have a safe night ! Thank you for a good year

Posted by Kylie Jenner on Thursday, December 31, 2015
 

Christmas throwback on my app thekyliejenner.com

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

 

 

My beautiful @forevermalika

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Naravno – prvo su na red došla usta. Ona je već mnogo puta rekla kako je efekt punih usana postiže olovkom, no na kraju je ipak priznala ono što su već svi znali.

 

'Koristila sam privremene fillere za usne. Radi se o mojoj nesigurnosti', otkrila je 17-godišnja Kylie svoju 'najgore čuvanu tajnu'. Priznala je kako je to bilo nešto što je jednostavno željela učiniti te se odlučila na kozmetičku korekciju ubrizgavanja hijaluronske kiseline.

Nakon što je priznala kako je popunila usne filerima, javnost od nje očekuje da prizna i to da je popravljala grudi, ali Jenner ne odustaje od toga da nije u pitanju kirurg već samo jako dobar grudnjak.

 

watch my little trick on my app/website. Click the link In my bio or thekyliejenner.com

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Mlada američka reality zvijezda Kylie Jenner u proteklih je devet godina uvelike promijenila svoj život. Slavna Jennerica pod povećalom je zadnjih godinu dana kada je očito povećala usne, počela se jače šminkati, nositi provokativniju odjeću, a u vezi je i s 25-godišnjim reperom Tygom. Iako je mnogi još uvijek doživljavaju kao malu devetogodišnju djevojčicu, ona je sada 18-godišnja dama koja se ne boji pokazati daje odrasla.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene