Britanci ju vole

PRODORAN POGLED Zločesta plavuša ista pokojna princeza Diana

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako ne živi život princeze nećakinja Lady Di iz dana u dan sve više privlači pozornost svojim izgledom.

Iako je gotovo dva desetljeća prošlo od tragične smrti omiljene britanske princeze Diane ona pogledate li fotografije njene nećakinje Kitty Spencer vjerojatno ćete, barem na kratko, zaboraviti da nje više nema.

Pogledaj i ovo Kruna, The Crown Kakvo je vaše mišljenje? Jezivo stvaran prikaz Dianina emocionalnog i fizičkog stanja nije bio dovoljan da održi oduševljenje prema ovoj hit-seriji

Lijepa Kitty, inače kći Dianinog brata Earla Spencera, svojim izgledom iz dana u dan sve više nalikuje na nikad prežaljenu princezu Dianu.

  

 

Surfs Up

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

 

Ipak, sudeći prema njenim društvenim mrežama sličnost se uočava samo u izgledu, no ne i u načinu života. Za razliku od svoje tete ova 25-godišnjakinja uživa u životu punim plućima. Umjesto posvećenosti humanitarnom radu, Kitty živi za izlaske i putovanja koja su njezina velika strast.

Javnosti je zanimljiva i po burnoj ljubavnoj vezi s 20 godina starijim Niccolòm Barattieri di San Pietrom, ali i po oskudno odjevenim fotografijama koje objavljuje na Instagramu.

 

Santorini

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Unatoč svemu, Britanci obožavaju ovu 'zločestu plavušu' upravo zbog njenog izgleda, ali i prodornog pogleda plavih očiju po kojem će zauvijek ostati upamćena Lady Di.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene