Maminim stopama

Kći slavne Kim – Ima 17 godina i spremna je osvojiti svijet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije nego li je dobila Oscara, glumica Kim Basinger bila je uspješna manekenka. Sada se njezina kćer želi okušati u istom poslu!

Kada ti je mama Bond djevojka, onda se ništa manje ne očekuje i od tebe.

Pogledaj i ovo showbuzz Vijest koja je sve zbunila Otkrila spol i ime bebe koju je predstavila samo pola godine nakon što je rodila peto dijete pa morala zabraniti komentare

Putem Twittera Ireland je objavila kako je potpisala ugovor s manekenskom agencijom IMG u kojoj su počele zvijezde poput Kate Moss i Christy Turlington.

17-godišnja Ireland Baldwin kći je glumice Kim Basinger i glumca Aleca Baldwina tako da je jasno od koga je nasljednila dobre gene. Mlada Ireland je prava ljepotica tako da joj predviđaju uspješnu karijeru modela.

>> Rihannina mama: 'Potpuno je poludjela, osjećala sam se kao da me netko išibao po stražnjici!'

Kim Basinger i Alec Baldwin bili su u braku do 2002. Ireland na početku nije odobravala tatinu novu mlađu suprugu Hilariu Thomas. Alec je bio pomalo razočaran vlastitom kćeri te ju je čak nazvao 'razmaženim derištem', no nesuglasnice su izgladili i danas su svi u dobrim odnosima. 17-godišnja ljepotica maćehu sada iz zezancije zove 'mama'.

Kim Basinger se posvetila mirnijem životu nakon bogate filmske karijere. Jedan od najpoznatijih zadnjih filmova u kojem je glumila bio je '8 milja' (2002.) s Eminemom u glavnoj ulozi.

Sada je red na Ireland - za tu ljepoticu još ćemo sigurno čuti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene