Pitanje stila

Kraljevski obračun - na čijoj ste vi strani?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vojvotkinja Kate Middleton pokazala je svoj dobar stil, no djevojka princa Harryja potpuno je drugačija. Koja vam se više sviđa?

I dok je Kate Middleton već dva puta zasjala na listi najbolje odjevenih, djevojka koju navodno princ Harry planira oženiti tek se treba dokazati.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William Nisu baš dobro odabrali Kate i William povodom 13 godina braka objavili neviđenu fotografiju s vjenčanja, fanovi se prepali zbog jednog detalja: ''Zašto, zaboga?''

>> Otkriveno kada su se Kate Middleton i princ William stvarno upoznali!

Riječ je o 24-godišnjoj Cressidi Bonas. Princ će iduće godine napuniti 30 godina, a voli Cressie koja je isto slobodnog duha kao i on. Par se upoznao posredstvom njegove rođakinje princeze Eugenie, no Cressie nije željela brak jer je tada još bila premlada.

Njezina obitelj vuče korijene od Edwarda VII, boemskog i zabavnog kralja koji se princu veoma sviđa.

Njezina majka Lady Mary-Gaye Curzon (66) bila je 60-ih godina prošlog stoljeća poznata kao 'IT' djevojka koja se udala za američkog poslovnog čovjeka Jeffreyja Bonasa, Cressienog oca.

>> Ovo je ljepotica koja je princu rekla 'DA'

Kate Middleton dobila je svoju konkurenciju – potpuno različita stila, no obje su pokupile simpatije Britanaca. I dok je Kate uvijek uglađena, elegantna i ženstvena, Cressie je opuštena djevojka spremna za zabavu.

No i ona nosi svečane haljine na važne društvene događaje, privatno pak preferira traperice i majice, što se moglo i primijetiti na nedavnom izlasku s princem Harryjem.

Sviđa li vam se Cressida? Može li biti konkurencija Kate Middleton?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene