To niste znali...

Otkriveno kada su se Kate Middleton i princ William stvarno upoznali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mislili ste da znate sve o tome kako su se princ William i Kate Middleton upoznali? Izašli su i neki novi detalji...

Ako ste pratili stvarnu bajku Kate Middleton i princa Williama onda ste sigurno čuli kako se kraljevski par upoznati na sveučilištu St. Andrews, no prema novoj biografiji Katie Nicholl to nije tako.

Pogledaj i ovo Princ Louis i princeza Charlotte Zasad ništa Nestašni princ Louis slavi rođendan, ali jedna stvar ove je godine izostala i obožavatelji kraljevske obitelji pomalo su razočarani

>> Kate Middleton i princ William na prvom crvenom tepihu nakon rođenja sina

'Pričala sam s nekoliko njezinih prijatelja na sveučilištu u Marlboruughu gdje je išla prije St. Andrewsa, a oni su mi rekli kako su se njih svoje upoznali i prije nego li se ona prebacila na to sveučilište. Kateini prijatelji poznavali su Williama i Harryja, tako da nije bilo upoznavanja na samom faksu kako se do sada mislilo. U to vrijeme, to je promijenilo sve', piše autorica nove biografije Nicholl, prenosi E!Online.

Današnja Vojvotkinja od Cambridgea prvo je trebala ići na sveučilište u Škotsku, no na kraju je ipak promijenila mišljenje. Kate je prije Williama bila u vezi s Harryjem Blackelockom. 'Bio je najzgodniji dečko u školi u Marlboroughu. Bio je godinu dana stariji od Kate i jako talentiran sportaš. Bili su zajedno godinu dana, bio je njezina prva ljubav no slomio joj je srce', priča autorica.

Njezin prvi dečko na kraju je oženio Kateinu prijateljicu, a njih dvoje čak su i bili na kraljevskom vjenčanju kada se ona udavala za princa Williama. Kate je ušla u povijest kao supruga princa Williama, a prije nekoliko mjeseci rodila je i prvo dijete princa Georgea.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene