454621
454621
454621
454621
454621

LJUDIMA ŽIVCE POKIDAO! Nadurio se, bacio mikrofon i otišao s koncerta!

  • , 24.10.2016., 12:44
  • Autor:
  • komentara

Još jedna drama iz radionice Justina Biebera.

 
 
 
 
Justin Bieber (Screenshot: Youtube)
Justin Bieber (Screenshot: Youtube)

Justin Bieber napravio je scenu na koncertu u nedjelju navečer, kada je otišao s pozornice usred svirke.

Naime, glazbenika je uvrijedilo što su mu obožavatelji u Manchesteru počeli zviždati i negodovati. Previše se Bieber raspričao, a oni su samo htjeli da njihov idol zapjeva. Biebera je uvrijedilo što nitko ne želi slušati što ima za reći pa je uvrijeđeno bacio mikrofon i ostavio ekipu zbunjenu.

Nakon par minuta, Bieber se vratio na pozornicu i rekao kako više neće govoriti, budući da se Manchesteru to ne sviđa. Koncert je završio, a svoj fijasko objasnio činjenicom da je puno proputovao da bi nastupio pred fanovima u Manchesteru. I dok su mu neki zamjerili, drugi su ga podržali!

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se