453538
453538
453538
453538
453538

PROSUO SE KOLIKO JE DUG I ŠIROK Svijet se smije njegovom padu!

  • , 14.10.2016., 09:07
  • Autor:
  • komentara

Justin Bieber obožava skateboardati, iako mu to zaista ne ide.

 
 
 
 
Justin Bieber (Screenshot: Video)
Justin Bieber (Screenshot: Video)

Nije važno koliko puta padneš, važno je koliko se puta digneš. Motivacijskom uzrečicom sigurno se poveo i Justin Bieber tijekom svog skateboardanja.

Naime, mladi i omraženi glazbenik pao je dva puta u svega deset sekundi, a svijet je ostao oduševljen. Siroti Bieber jednom je pao, a kad se skate vratio njemu, on se pokušao popeti, no nije uspio. Pao je ponovno. Nema veze, tako se gradi karakter.

Ovo nije prvi put da je Bieber pao sa skatea. Uhvaćen je prije dvije godine u Los Angelesu kako pokušava skateati. I tad je padao, no čini se da je nekako uspio postati još gori.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se