Bilo mu je teško

Ljubimac žena napokon progovorio o prekidu 14-godišnje veze!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Djeca su uvijek prva, ne možeš ih zaštititi od toga jer bi im onda lagao, ali zato možeš biti iskren i reći im apsolutnu istinu', kaže Depp.

Glumac Johnny Depp i Vanessa Paradis prošlog lipnja objavili su kako se rastaju nakon 14 zajedničkih godina. Par je tijekom zajedničkog živoa dobio i dvoje djece - danas 14-godišnju Lily Rose te 11-godišnjeg Jacka.

Pogledaj i ovo showbuzz Nakon 13 godina 'Živjet će neko vrijeme odvojeno kako bi razmislili o svom braku'

Johnny Depp je pak tijekom ovog tjedna napravio intervju za Rolling Stone časopis u kojem je progovorio o razlazu s Vanessom te kako je do toga došlo.

>> Zvijezde koje imaju više godina nego što mislite!

'Sigurno nije bilo lako ni meni ni njoj. Zadnjih nekoliko godina znalo je biti 'kvrgavo'. Bilo je čak i onih groznih dana kad se nismo mogli smisliti, ali sve je to dio veze i dio prekida. Bilo nam je posebno teško jer su tu uvijek djeca i uvijek misliš na njih. Upravo zato smo se odlučili i rastati, jer je to u najboljem interesu i za njih', priča slavni glumac.

Depp je objasnio i kako su djeca tu vijesti dobro primila. 'Bili su iznimno jaki i puni razumijevanja. A bilo je teško s obje strane, moje i njezine. Djeca su jako komplicirana', objašnjava.

Svjestan kako prolazi veliku promijenu u životu koja ne utječe samo na njega već i na cijelu obitelj, i sam Johnny morao je biti vrlo jak. 'Odlučio sam da se neću odati alkoholu te na taj način ignorirati što se događa ili eliminirati bol iz svog života. Znao sam da bi to moglo biti fatalno. Osjećao sam kao da je moja dužnost da to raščistim do kraja. Imao sam nešto zaista ozbiljno na čega sam se mogao fokusirati, a to je bilo pobrinuti se da s mojom djecom sve bude u redu', iskreno je ispričao te dodao: 'Djeca su uvijek prva, ne možeš ih zaštititi od toga jer bi im onda lagao, ali zato možeš biti iskren i reći im apsolutnu istinu'.

Podsjetimo, nakon prekida Depp je izlazio s nekoliko mladih glumica i manekenki, a sad je u vezi s kolegicom Amber Heard s kojom se zbližio nakon snimanja filma 'Rum Diaries'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene