Što? Koliko?

Zvijezde koje imaju više godina nego što mislite!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezde kao da imaju neki trik za mladolikost, jer što su stariji izgledaju sve bolje. Znate li koliko zapravo imaju godina?

Bilo da je riječ o najnovijim kozmetičkim trendovima ili nekim drugim rješenjima, slavni nekako uspijevaju izgledati svježe i odmorno. Što imaju više godina, izgledaju bolje, zato nije ni čudo kada ih netko upita koliko zapravo imaju godina – nerijetko ostanemo iznenađeni!

Pogledaj i ovo showbuzz Od neuglednog pačeta do labudice Nema šanse da pogodite tko je ovo!

Hit 'Call Me Maybe' i danas se rado pjevuši, a njezina autorica nije teen zvijezdica. Zapravo Carly Rae Jepsen bliža je svojim 30-tima. Vjerojatno niste znali da mlada pjevačica ima 27 godina, definitivno izgleda puno mlađe.

Pink je isto jedna od 'mladolikih'. Puna energije kao da je svojim 20-tima, poznata pjevačica ima pune 33 godine. Odvažna i svoja, Pink izgleda i ponaša se kao djevojčica.

Glumac Jack McBrayer, najpoznatiji po ulozi u hit humorističnoj seriji 'Televizijska posla', zapravo ima 39 godina.

>> Hollywoodski ljepotan je napunio 50 godina - Evo kako je izgledao nekad!

Slavna ljepotica Sofia Vergara ima 40 godina. Njezino tijelo i lice izgledaju puno mlađe, a atraktivna Sofia izgleda bolje nego i duplo mlađe ljepotice. I Jennifer Lopez spada u tu kategoriju jer izgleda – ne stari! Ima 43 godine i svoj seksepil samo je pojačala! Baš kao i rockerica Gwen Stefani koja isto tako ima 43 godine, a u klubu 43-godišnjaka našao se i Jay-Z.

Tu je i reper LL Cool J koji ima 45 godina! Dobitnik nekoliko Grammyja ima bogatu karijeru, a iako danas nije toliko aktivan u javnosti, manje stresa je izgleda odlično djelovalo na njega. Ma tko bi mu dao 45-tu? Baš kao i slavnoj plavuši Pameli Anderson!

A znate li da je poznati američki komičar Jon Stewart navršio 50 godina? Njegov popularan 'Daily Show' ga je izgleda pomladio!

A Johnny Depp? I u 50-toj oduševljava žene diljem svijeta!

I poznati irski lumac Liam Neeson spada pod listu mladolikih zvijezda. Ima 60 godina, no svakako ne izgleda tako. Poznati Irac najpoznatiji je po filmu 'Schindlerova lista' iz 1993.

Koja zvijezda vas je naviše iznenadila?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene