Emotivan trenutak

Zablistala poput prave princeze!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nema djevojke koja barem na tren nije htjela postati princeza, a taj se san ostvario glumici Jennifer Hudson. Ušla je u povijest kao prva Disneyeva tamnoputa princeza!

Glumica i pjevačica Jennifer Hudson najnovije je Disneyevo lice u čijoj je novoj kampanji zablistala kao prava princeza. Odjenula je kostim princeze Tiane iz bajke 'The Princess nad the Frog', a sve je zabilježila fotografkinja slavnih Annie Liebovitz.

Pogledaj i ovo Jennifer Hudson (Foto: Profimedia) Kako to preživjeti? Brutalna obiteljska tragedija slavne pjevačice zaledila je svijet, a nju potpuno slomila

>> Prije 30 godina Diana predstavila sina na istom mjestu gdje i danas William

Na setu je bio i njezin princ, 4-godišnji sin David. 31-godišnja Jennifer živi svoj san, koja je daleko dogurala od djevojke iz susjedstva do finala Američkog idola, Oscara, Grammyja, a sada i uloge Disneyeve princeze.

'Ovo je jako emocionalno za mene. Biti ovdje i oživjeti princezu, to je san svake djevojčice. Sviđa mi se princeza Tiana jer je marljiva i vrijedna, mlada djevojka koja ima snove i ciljeve', rekla je Jennifer Hudson za Yahoo koja se pridružila mnogim slavnim licima u Disneyoj kampanji pa su tako svoje mjesto našle Scarlett Johansson kao Pepeljuga, Beyonce kao Alica u zemlji čudesa, Jennifer Lopez i Marc Anthony kao Jasmin i Aladin, Jessica Biel kao Pocahontas... i mnogi drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene