Dirljivi trenutak

Nekad i sad: Ovako je to izgledalo prije 30 godina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Povijest se ponavlja: na istim stepenicama ispred bolnice St. Mary's je prije 30 godina princeza Diana pokazala svog sina, kao i danas William i Kate.

Princ William, sin princeze Diane i princa Charlesa, rodio se u Lindo krilu bolnice St. Mary's 21. lipnja 1982. godine.

Pogledaj i ovo Princ William - 1 Sve je iznenadio Princ William javio se na društvenim mrežama prvi put nakon emotivnog videa Kate, no njegova objava nije onakva kakvoj biste se nadali

Dan nakon rođenja ponosni su ga roditelji pokazali svijetu. Tada 20-godišnja Diana, odjevena u zelenu haljinu i s osmijehom na licu pokazala je svog prvorođenog sina Williama. Princ Charles i Diana su 1982. prekršili kraljevsko pravilo pokazavši sina izvan zidova palače.

>> Ponosni tata: 'Na sreću, nalikuje na Kate i ima više kose od mene!'

Danas, točno 31 godinu, mjesec i jedan dan poslije, William je sa suprugom Kate pokazao svog sina, princa od Cambridgea.

Na istim stepenicama gdje je Diana pokazala Williama svijetu, tako je i on svog mališana upoznao s javnosti. Također, i Diana i Charles su se nakon predstavljanja uputili u Kensingtonsku palaču, što su danas učinili i Kate i William.

Zanimljivo je da su Diana i Kate imale slične haljine: Diana je prije 30 godina odjenula zelenu haljinu s točkicama, dok je Kate danas odjenula plavu haljinu s istim uzorkom.

Podsjetimo, jučer poslijepodne je objavljena vijest kako je Kate Middleton rodila sina, teškog 3,79 kilograma, nakon 10 sati trudova. Kako je izgledalo predstavljanje prinčeva nekad i sad, pogledajte u videima!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene