Pukla farmerska ljubav?

PROGOVORIO O ODNOSU S JOSIPOM "Što će biti s njom ne zna ni Bog"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pobjednik Farme kako će raspodjeliti dobiveni novac, ali i što će biti s Josipom nakon izlaska iz izolacije.

Nakon trinaest tjedana titulu najboljeg farmera i pola milijuna kuna osvojio je Goran Kaleb. Do pobjede je došao nakon što je u polufinalu savladao Gordana, a u samom finalu snage je odmjerio sa Josipom.

Pogledaj i ovo Goran Kaleb, pobjednik posljednje Farme (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Nikad dosta realityja Evo gdje je i što radi zadnji pobjednik Farme te što je učinio s novcem od pobjede: ''Ulijenio sam se''

"Nisam se nadao pobjedi. Pogotovo kada sam vidio s kime sam u finalu. Kad sam saznao da sam s Josipom u finalnom dvoboju odmah mi je bilo lakše", kaže nam Goran.

Kamen sa srca pao mu je jer je upravo s Josipom, ali i Antom sklopio dogovor oko raspodjele glavne nagrade. Što o raspodjeli misle finalisti Farme pročitajte ovdje. 

"Dogovorio sam se s Antom i Josipom da ću podijeliti nagradu i to će tako i biti. Ja stojim do svoje riječi. Da nije bilo Ante ja ne bi bilo tu di jesam zato ćemo nagradu podijeliti na tri ravnopravna dijela", otkriva Kaleb.

 Na što će potrošiti svoj dio Goran još ne zna. Kaže prvo mu treba neko vrijeme da se slegnu emocije, a tek onda razmišljati će o novcu. "Treba prvo doći doma, stati na loptu i porazgovarati s roditeljima. Ali jedno je sigurno. Ja nisam rastrošan muškarac. Nastavit ću sa svojim životom kao i prije", kaže Goran koji je uvjeren da ga novac neće promijeniti.

Novopečeni pobjednik na Farmi je imao i najduži staž Gazde. "Čak osam puta sam bio gazda i 12 puta sam bio na sajmu. Naravno da mi je to čast. To je dokaz da mi ljudi vjeruju i da sam dobar vođa", smatra Goran.

No da je dobar vođa ne smatra i Tomislav koji se s Goranom često sukobljavao. Iako su na početku bili veliki prijatelji, Goran i Tomislav na kraju su postali ljuti neprijatelji. "Tomislav je tip osobe koji voli da je sve po njegovom. Voli jako dominirati. Mislim da je bio ljubomoran na mene pa se okrenuo na drugu stranu. Predstavlja se kao neki scenarist, a on je zapravo dirigent", priča Goran.

Na optužbe drugih farmera da je upravo on najveći manipulator Goran samo odmahuje rukom. "Svatko ovdje igra svoju igru. Ja sam od početka igrao igru s Antom i Josipom i tako je bilo do kraja", napominje Goran kojem je farma osim novčanog dobitka donijela i ljubav.

S Josipom se zbližio na Farmi, a hoće li njihova ljubav opstati Goran ne može sa sigurnošću reći. "To ni sam Bog ne zna što će biti. Ne znam ni ja. Zapravo možda i znam, ali to vam ne mogu reći", tajanstven je Goran koji jedva čeka doći u svoj Rogotin.

"Želim samo doći doma u svoje selo, napravit feštu i obrijati bradu nakon 4 mjeseca. Nakon toga nastavit ću sa svojim starim životom. Prije sam pio vino s benzinske za 8 kuna, radit ću to i dalje. Ja sam skroman. Konobariti ću i dalje i neću glumiti da sam neka zvijezda jer to nisam", zaključuje Kaleb.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene