slavlje uz vatromet

GORAN JE POBJEDNIK FARME! Uzeo pola milijuna pa poručio: "Scenarij je uspio"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Do pobjede su dvoje finalista morali proći kroz tri faze, a u svim fazama bolji je bio Goran.

Goran Kaleb pobijedilo je Josipu Tomljanović u finalnom dvoboju i postao pobjednik najpopularnijeg reality showa 'Farma' osvojivši glavnu nagradu od pola milijuna kuna.

Pogledaj i ovo showbuzz Svaka čast Farmer Goran podijelio nagradu od 500 000 kuna

„Nisam niti jedan posto svjestan što se događa i nema te riječi kako bih opisao svoju reakciju. Normalan sam i dalje, ne mogu jednostavno svrstati u glavi da sam pobijedio. Onaj dan kada sam krenuo na farmu bilo mi je samo u glavi da ne ispadnem prvi ili drugi tjedan kao što su mi svi govorili da će me moj jezik ukopati do kraja, i evo moj jezik me nije ukopao već doveo do kraja. Scenarij, na moju sreću, a Tominu žalost njegov uspio, jer džabe tebi biti scenarist, ako sam ja dirigent i moja je zadnja!“ poručio je Goran.

Intervju s pobjednikom Farme pročitajte OVDJE.

Do pobjede su ovo dvoje finalista morali proći kroz tri faze. Najprije se pred njima našao dvoboj umova, pa dvoboj snage, pila na podu, da bi ih ta dva dvoboja odvela u treću fazu. U posljednjem dvoboju dočekale su ih dvije velike kocke leda koje su čekićem morali razbiti kako bi se domogli zlatne potkove koja simbolizira glavnu nagradu – 500 tisuća kuna. Nagradu će, barem je tako najavljivao, podijeliti s Josipom i Antom, a što na to kažu finalisti pročitajte OVDJE

U dvoboju umova superfinalisti su odgovarali na pitanja iz obiju kategorija Ljudi i običaji te Biljke i životinje, a s boljim znanjem se pokazao Goran i tako zaradio prednost u idućem dvoboju – umjesto tri, trebao je otpiliti samo dva dijela grede. Dok je Josipa pilila drugi dio, Goran je već krenuo razbijati kocku leda. Pri samom kraju pridružila mu se i Josipa u trećoj fazi, no samo još par udaraca dijelilo je Gorana da se domogne potkove.

Nakon dirljivog govora voditelja,Goran se uputio prema zdencu gdje je po posljednji put pozvonio, a zatim su mu se pridružili farmeri slaveći njegovu pobjedu i kraj svoje farmerske avanture uz prigodni vatromet.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene