Zgodna djevojka

Gdje je danas Gala Svilan? Nekad je bila najpopularnija tinejdžerica u Hrvatskoj

Gala Svilan (Foto: Facebook) Gala Svilan (Foto: Facebook) Facebook 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Gala Svilan (Foto: Facebook) Galerija

Gala Svilan nekad je činila dio dinamičnog dua. S Ellom Dvornik pojavljivala se na javnim događanjima, a bile su prave teen zvijezde.

Galu Svilan znamo otkako je bila tinejdžerica. Zahvaljujući poznatim roditeljima, ali i manekenskom stasu, Gala se brzo prometnula u slavnu djevojku. Bili su tu poneki editorijali i nekoliko intervjua, a sve iz vremena dok je s Ellom Dvornik činila dinamični duo. U njemu je Gala predstavljala samozatajniji dio dueta, "dobru", dok je Ella bila utjelovljenje "loše" djevojke. Bila je to medijska slika koju su mediji svojedobno stvorili od tih dviju djevojaka. Obje mlade, atraktivne i iz poznatih obitelji.

Ta je era prošla, cure su odrasle, a Gala se prilično sklonila od medijske pozornosti. Ipak, ostala je u svijetu medija. Naime, kći pokojnog Siniše Svilana upisala je svojedobno Filozofski fakultet, a s njega se prebacila na novinarstvo. S novinarstva se potom prebacila na komunikologiju u Beogradu. Danas je Gala u svijetu digitalnog marketinga, a radi u jednoj od najpoznatijih domaćih agencija.

I dalje pozornost privlači i svojim lijepim izgledom, no najviše duhovitim objavama na društvenim mrežama, gdje često zna razveseliti prijatelje i obožavatelje svojim smislom za humor.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene