Degutantno!

Josip Radeljak brutalno izvrijeđao kćer Siniše Svilana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gnjusan komentar Josipa Dikana Radeljaka šokirao je prijatelje Gale Svilan, ali i njezinu majku Ellu Svalinu koja je Dikanu promptno odgovorila.

Josip Radeljak često prelazi granicu dobrog ukusa, a jednim komentarom na društvenoj mreži dotakao je dno. Naime, Radeljak je putem Facebooka izvrijeđao Galu Svilan, kćer preminulog novinara i urednika Siniše Svilana, koja je uvredljiv komentar odmah podijelila na svom profilu na Facebooku.

Pogledaj i ovo Mia Begović Prošle su 22 godine Naša glumica emotivno se prisjetila pokojne sestre na poseban dan: ''Brojim svaki tvoj rođendan...''

"Gala...Sjećam se poštar ti je platio mami kad je tebe radio... smećence tatino!", napisao je Radeljak ispod jedne Galine fotografije i svojim komentarom zgrozio javnost. U raspravu na Facebooku uključila se i Galina mama Ella Svalina koja nije štedjela riječi na račun poduzetnika. "DICKane, ološu stari, imaš očito iskustva s poštarima (i ostalim kućnim majstorima) samo nije jasno tko je koga platio i da li su dolazili na ženski ili muški poziv...", poručila mu je šokirana Svalina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene