KRENULE PRIPREME

HOĆE LI FIL TILEN IPAK USPJETI? ''Skoro pa je nemoguće izvesti taj ples''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Krenule su pripreme za ovotjednu epizodu showa Tvoje lice zvuči poznato, a Fil Tilen najavljuje najtežu točku do sada.

Pobjednika prošlotjedne emisije showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Damira Kedžu nakon opere čeka pjesma grupe Scissor Sisters, poznati hit ''I don't feel like dancing''.''Opet je sve u falsetu, ali dobro nema veze. Volim otići u te neke sfere makar je to poprilično zeznuta varijanta jer je to nakon nekog vremena naporno.'' – izjavio je Kedžo. U tjednu kada su krenule Damirove pripreme, ostao je bez glasa, a hoće li uspjeti vratiti ga i opet sve prisutne oduševiti svojim nastupom, tek ćemo vidjeti.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Fila Tilena, koji je oduševio u prošlotjednoj emisiji, je pak prilično preplašio zadatak transformacije u britansku kantautoricu, plesačicu i manekenku Aleshu Dixon. O pripremama za nastup kaže: ''Ovo je najteža točka dosad. Sve je vrlo komplicirano. Ovo je nerealno.'' – iskren je Fil Tilen koji kaže da mu je više svejedno je li žensko ili muško. ''Vokalno mi je nedostižna jer sam mutirao.'' – dodaje Fil Tilen kojeg ćemo u nedjeljnoj emisiji gledati u vrlo kratkoj i uskoj haljinici Aleshe Dixon te poslušati njegovu izvedbu pjesme ''The boys does nothing''.

Gwen Stefani prepoznat ćemo zahvaljujući timu šminkera, maskera i frizera koji će Hanu Hegedušić pretvoriti u ovu poznatu pjevačicu i dizajnericu. Hana će otpjevati pjesmu ''The sweet escape''. Vidjet ćemo svu raskoš tog spota, a o svom sljedećem izazovu Hana kaže:''Ona mi je super. Izvija se u spotu, i sva je napeta. Dosta je skulirana, ali ima i puno energije.''

Žanamari Perčić s velikim je oduševljenjem prihvatila zadatak transformacije u Vannu, no osjeća i veliku odgovornost te je zadatku pristupila vrlo ozbiljno.
Ove nedjelje na binu showa stat će i legendarni Rolling Stonesi, a taj je zadatak pripao Ani Maras Harmander, dok će Matteo stati na pozornicu kao Zdravko Ćolić. ''On je vrlo ležeran, to ću pokušati dobiti u svom nastupu. Teško je skinuti sve te njegove pokrete, gestikulaciju, pa ću se time najviše pozabaviti''. – izjavio je Matteo.

Liza Minnelli bit će ovotjedni izazov za Lanu Jurčević. Filip Dizdar prikazat će nam se kao Massimo, a izvest će njegov hit ''Benzina'' .

Ne propustite novu emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje u 20 sati!

Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti u showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene