Oduševljena nastupom

"SKIDAM MU KAPU" Fil Tilen doveo Mineu do suza!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Minea nije propustila show "Tvoje lice zvuči poznato", a posebno je uživala u preobrazbi Fil Tilena koji se transformirao u nju i pjevačicu nasmijao do suza.

Nakon urnebesne transformacije u Indiru, reper Fil Tilen sinoć nas je ponovo nasmijao preobrazbom u Mineu. Osim što je i ovog puta promijenio spol, Fil nas je vratio u devedesete otpjevavši Minein hit "Vrapci i komarci".

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea, TLZP kakve noge! Crvena mini haljina savršeno je istaknula Mineinu nikad vitkiju figuru, poznato je i kako je izgubila čak 20 kila!

Njegovu izvedbu gledala je i Minea koja je ostala oduševljena viđenim. "Nasmijao me do suza, netko će reći da je možda previše karikirao, ali ja mu skidam kapu što se usudio biti Minea. Pa ni ja sama ne bih znala više biti ja iz tog perioda", smije se pjevačica koja i sama zna koliko je težak zadatak pred kandidatima iz tjedna u tjedan.

"Mislim da je ipak muškima teže utjeloviti ženski lik nego nama ženama muški, zbog niza (ne)okolnosti. A uzmem li u obzir Fil Tilenov glazbeni smjer kojim se bavi i glazbene afinitete kojima teži ja mu skidam kapu jer se on zaista bori s vjetrenjačama. Mogu mu poručiti samo bravo i neka se zabavlja i gušta do samoga kraja jer će sve prebrzo proći", rekla nam je Minea.

 

Da, da, da dijade... @filtilen #minea #filtilen #tvojelicezvučipoznato #tlzphr #yfsf #yourfacesoundsfamiliar #vrapciikomarci #photooftheday

A photo posted by Renata Končić Minea (@minea.official) on

 Show 'Tvoje lice zvuči poznato' posebno voli gledati jer, kako kaže, zabavne transformacije vraćaju ju u prvu sezonu i podsjećaju je na nezaboravne trenutke s njenom ekipom iz showa.

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebooku, Instagram, Twitter i YouTube.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene