458009
458009
458009
458009
458009

JOSIPA NAJAVILA RAT "On nema veze s zdravom pameću. Dečko je bolestan"

  • , 22.11.2016., 22:17
  • Autor:
  • komentara

Razlog zbog kojeg je upravo ona sluškinja, a ne Ankica, Josipa vidi u Tomislavu.

 
 
 
 
Josipa postala sluškinja (VIDEO: Dnevnik.hr)
Josipa postala sluškinja (VIDEO: Dnevnik.hr)

Ovotjedni obiteljski sastanak prošao je u nešto mirnijem tonu od onih prethodnih, no ni na njemu nije manjkalo tenzija i napada. Tomislav je svoj plan, čini se, počeo provoditi, pa su za ovotjedne sluge izabrani su Ante i Josipa.

„Igra je igra. Svaka riječ je suvišna i mislim da neke stvari treba zadržati za sebe“ komentirala je Josipa na sastanku, a kasnije je dodala: „Napokon sam dočekala da budem sluga u 12. tjednu. Pravednošću, nepravednošću, ovo je igra, ljudi se igraju, pa neka se igraju, i ja ću se igrati do vikenda, pa idemo se boriti!“ Prati Farmere 0-24 na OYO već sada.

Farma (FOTO: PR) - 4

Razlog zbog kojeg je upravo ona sluškinja, a ne Ankica, Josipa vidi u Tomislavu. „To je igra jednog kauboja, jednog lika koji nema veze sa zdravom pameću. Dečko je bolestan. On igra svoju igru, pa neka mu bude, ali on ne zna što ga još čeka. Ne zna što sam ja u stanju napraviti za 3-4 dana, jer ja ako moram riskirat, ja ću riskirati!“ najavila je.

Josipi je dakle ovo prvi put u showu da ju je dopala uloga sluškinja, dok Anti soba za sluge i nije tako nepoznata. „Teško mi pada što sam nominiran i što sam praktički jednom nogom vanka. Ja sam im vjerojatno trn u oku i eto, pošto je tu Tomislav povodio to sve, i Gordana koji je stariji od njega i nema svoje mišljenje, uopće me to nije iznenadilo.“ komentirao je Ante. Nakon što su izglasane sluge, Dušan je priopćio farmerima da ukoliko Josipa bude u dvoboju i izgubi, Ankica koja ostaje jednina ženska farmerica, automatski ulazi u finale.

Osim što su farmeri izglasali nove sluge, Dušan im je priredio jednu igru, nazvavši ju anonimna ispovijest. Svaki od farmera dobio je papir na koji je morao napisati određenu situaciju ili ime farmera i objasniti što mu i zbog čega smeta. Najčešće ime na papiriću bilo je Tomislavovo za kojeg su farmeri napisali da je bezobrazan, da unosi nemir među farmere, a jedan je farmer napisao da cijelu zajednicu dovodi do ludila. Za Gorana je pisalo da je dvolična osoba, a Ankica je opet bila kritizirana zbog kuhinje te zbog previše pričanja i zapovijedanja drugima, dok je netko od farmera napisao za Gordana da nema svoje mišljenje. Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO za Farmere nema skrivanja!

Farma (FOTO: PR) - 5

Dušan je također na farmu doveo čovjeka koji je otkupio svu perad od farmera i za to im dao 100 dukata, dok je Mentor Joža farmere odveo na izlet, na streljanu gdje su puškama gađali glinene golubove. Gazdi Gordanu dao je na izbor da odabere troje farmera s okom sokolovim, a on je odlučio sa sobom povesti Tomislava, Damira i Kristijana. „Bilo me malo strah među puške dovesti Gorana i Tomu, da ne bi bio neki incident !“ objasnio je Gordan, a farmere je na obližnjem imanju dočekao zlatni olimpijac Josip Glasnović koji im je objasnio kako se gađa puškom, a najuspješniji među njima bio je Damir osvojivši i pehar. „Meni je malo žao Gordana što nije pogodio bar dva goluba kao i ja, pa bi išli na pripetavanje!“ kazao je pobjednik Damir.

Farma (FOTO: PR) - 7

Iako je na samom polasku naglasio da mu gađanje puškom neće biti problem, obzirom da je to ispraksirao u vojsci, Gordan ipak nije uspio nadmašiti Damira. „Kad sam opalio prvi metak iz sačmarice, baš sam se naježio, podsjetilo me na dane kad sam bio u vojsci i kada sam s kolegama branio Domovinu. Stvarno to je neopisivi osjećaj.“ izjavio je Gordan.

Nakon što su se u večernjim satima Gazda i Gospoda povukli u svoje odaje, Josipa se požalila Damiru. „Moj Damire, ne znam što bih ti rekla. Želim samo nekoga od njih istjerati!“ kazala je, a Damir ju je pokušao smiriti govoreći joj da može i Ante nekoga izbaciti. „Ante ne zna znanje! Ante je ovdje potrebniji nego Kiki, i on to zna! Jer Ante se razumije u sve tjedne, kao što se i ti razumiješ! U što se Kiki razumije, u mužnju?“ komentirala je Josipa i zaključila: „Ovo je Tomina igra i ja sam rekla da će ga skupo koštati!“

Farma (FOTO: PR) - 2

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se