Pogledajte galeriju!

Cro A Porter: Sjajni Teo P za MAK!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Povodom nadolazećeg Schwarzkopf Cro A Porter-a, koji će se održati od 23. do 26.10., u prostoru Zagrebačkog Velesajma, snimljena je kampanja Teo P za MAK.

Ova splitska modna kuća s tradicijom dugom više od 25 godina prepoznatljiva je po odjeći za poslovne i samosvjesne žene, a u takvom duhu je i najnovija kolekcija koju će predstaviti na ovosezonskom Schwarzkopf Cro A Porter-u.

Pogledaj i ovo showbuzz Drago i Josipović VELIKO IZNENAĐENJE Spajaju se Cro a Porter i Fashion Week Zagreb!

Modna kuća MAK stvara modu koja je bezvremenska, modu koja nije određena trendom već modu koju žene mogu nositi i danas i za deset godina jer elegancija i klasika nikada ne izlaze iz mode.

>> Cro a Porter: Nova kampanja modnog Studija ARILEO

Teo Perić, koji posljednjih godina dizajnira za modnu kuću MAK, inspiraciju za novu kolekciju pronašao je u ženskoj snazi i Eviti Peron kao jednoj od najfascinantnijih ženskih povijesnih ličnosti. Nova kolekcija nosi naziv Eva i ponudit će izgled za hrabre i moderne žene koje su uvijek spremne otići u nepoznato.

Upravo Evita Peron uvijek je probuđivala znatiželju i pomicala granice onoga što se smatralo ženstvenim. Bilo da je riječ o ženskoj intuiciji, neukrotivoj znatiželji ili njezinoj neočekivanoj snazi da uvijek čini ono sto se od nje najmanje očekuje modna kuca Mak ovom kolekcijom izražava eleganciju u svoj njezinoj prekrasnoj raskošnosti.

Prilikom izrade ove kolekcije Teo Perić inspiriran je i samim materijalima koji kao da su iz prošlih vremena, koji svojim uzorcima daju dašak nekadašnjeg glamura.

Bez obzira čime bio inspiriran Perić nikada ne radi modni kompromis i svojoj modnoj viziji uvijek je ustrajan do kraja. U ovoj kolekciji naglasak je na teksturi, a to naglašava upotrebom različitih materijali poput pliša, vune, šišanog krzna i svile.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene