Nova kolekcija

Cro a Porter: Nova kampanja modnog Studija ARILEO

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Povodom nadolazećeg Cro A Porter-a, koji će se održati od 23. do 26.10., u prostoru Zagrebačkog Velesajma, snimljena je kampanja modnog Studija ARILEO.

Modni studio Arileo (Marija i Jurica Pirić) iz sezone u sezonu oduševljava svojom modnom redefinicijom suvremene žene u današnjem svijetu. Upravo u moći i snazi žene, u njenoj ulozi kroz povijest, modni dvojac Arileo donosi jednu posve novu interpretaciju pristupa klasičnom načinu odijevanja.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova revija Nova kolekcija bajkovitog Borisa Pavlina na Cro A Porteru

Korijen svoje inspiracije dizajneri pronalaze u stilu i načinu odijevanja dvadesetih godina te u muškom odijelu. Novo Arileo odijelo dobiva novu notu kroja i dizajna, nosi epitet ženstvenosti i zasigurno da svaka žena ove sezone u svom ormaru mora imati jedno odijelo koje će joj podariti novu dimenziju elegancije.

>> Ususret CAP-u: Kampanja koja stvara snažne emocije i ruši tabue!

Arileo kolekciju karakterizira beskrajna jednostavnost, kolekcija je to gdje minimalizam susreće vječnu klasiku. Monokromatska kolekcija lišena je krutih krojeva, izrazito pročišćena silueta, a poigravanjem s oblikom i dimenzijom muškog revera na hlačama i kaputima naglašava se važnost same konstrukcije.

Kolekcija je inspirirana kontrastima crne i bijele u fotografskim radovima Mana Raya, fotografa iz dvadesetih godina prošlog stoljeća, iznimne estetike i kompleksne jednostavnosti.

Svoju novu kolekciju modni studio Arileo predstavit će uskoro na pisti ovosezonskog Cro A Porter-a.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene