445350
445350
445350
445350
445350

GLEDATE NA VLASTITU ODGOVORNOST Poželjet ćete se javiti bivšem/bivšoj

  • , 02.08.2016., 19:06
  • Autor:
  • komentara

Pogledajte spot, ali samo ako niste nedavno prekinuli jer postoji mogućnost da postanete emotivni.

 
 
 
 
Charlie Puth (Foto: Youtube)
Charlie Puth (Foto: Youtube)

Nakon hita Marvin Gaye u kojem pjeva s Meghan Trainor, mladi Charlie Puth predstavio je novi spot za pjesmu We Don’t Talk Anymore koju je napravio sa Selenom Gomez.

 

 

Osim lagano zaraznog ritma, u pjesmi bi se mogli prepoznati svi oni koji su barem jednom prošli težak prekid.

Gledanje u prazan ekran na mobitelu, razmišljanja poslati poruku bivšem ili bivšoj, traženje zamjenu za nekog do koga nam je još uvijek stalo i duge besane noći samo su neke od stvari o kojime Charlie pjeva.

Pogledajte spot koji je premijerno pušten na Buzzfeedu, ali samo ako niste nedavno prekinuli jer postoji mogućnost da postanete emotivni. Ne odgovaramo za poruke poslane bivšem/bivšoj.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se