Nove face

MOŽDA SE IZNENADITE Oni se kriju iza hitova koji i sami pjevušite!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svijet je pun mladih i talentiranih glazbenika, a kada se pogodi pravo vrijeme, mjesto i pjesma, neki od njih postanu i svjetski slavni.

Njihove pjesme sigurno ste čuli na radiju i pomislili 'kako je dobra ova stvar!' – no tko to pjeva? Bacili smo se u istraživanje i saznali tko se krije iza ljetnih hitova koji će se slušati i cijelu jesen.

Pogledaj i ovo Vanna Bravo! Nova Vannina autorska pjesma "Kriva nota" za sasvim poseban album: "Publici nudim nešto svježe i drugačije"

Vi ste izabrali: Imamo TOP 3 ljetna hita, Ivan Zak s pjesmom 'Pretjerujem' na prvom mjestu

1.    Walk the Moon

Američki bend osvojio je srca obožavatelja plesnom pjesmom 'Shut Up and Dance', a dečko koji su prijatelji još iz škole. Nicholas, Keviun , Sean i Eli toliko su voljeli pjesmu grupe Police 'Walk The Moon' da su i svoj bend upravo tako odlučili nazvati. Njihov treći album donio im je sreću, a hit 'Shut Up and Dance' donio im je i MTV nominacije.  Svakako vrijede pažnje!

2.    Charlie Puth

I dok je Australka Meghan Trainor osvojila svijet svojim hitom 'All About That Bass', nakon kojeg su uslijedili i drugi hitovi, sada je vrijeme i na jednog mladog glazbenika koji je došao u centar pažnje zahvaljujući njoj. Riječ je o Charileju Puthu koji je pobijedio sramežljivost  i zapjevao s Meghan pjesmu 'Marvin Gaye' koja je brzo postala pravi ljetni hit. Puth je odrastao u skromnim uvjetima, no glazba ga je odvela na pravi put pa je tako već surađivao s glazbenim zvijezdama. U zvijezde ga je vinula komičarka Ellen DeGeneres u čijem je showu gostovao, a duet s Meghan posvetio je svojem najdražem glazbeniku – naravno, Marvinu Gayeu.

3.    Jasmine Thompson

Tko bi rekao da ova mlada djevojka ima tek 14 godina?! Jasmine je brzo osvojila slušatelje, pa je iz Londona krenula na osvajanje svijeta, Objavila je svoj prvi album, a nakon što je zapela za uho njemačkom producentu Robinu Schulzu s kojim je stvorila ljetni hit 'Sun Goes Down' stigla je i svjetska popularnost. Njezina karijera tek je počela, a ona je zvijezda koju svakako vrijedi pratiti.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene