Tužna sudbina

UZROK SMRTI OTKRIVEN Utapanje, kokain, alkohol...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bobbi Kristina Brown preminula je prošle godine, nakon što ju je obitelj skinula s aparata. Dugo se borila za život, no pomoći nije bilo.

Službeno je otkriven uzrok smrti Bobbi Kristine Brown, kćerke preminule Whitney Hosuton. Uzrok smrti zapanjujuće je sličan onom njezine majke. Objavljeno je da je Bobbi umrla uslijed utapanja i miješanja više vrsta droge.

Pogledaj i ovo Whitney Houston (Foto: Profimedia) Turbulentan život Cijeli svijet divio se njezinoj ljepoti i glasu, a ona je sve prokockala zbog ljubomornog muža koji ju je povukao na dno

Mrtvozornici nisu mogli otkriti što ju je ubilo, odnosno je li smrt nastupila zbog utapanja ili previše droge u njezinom organizmu. U organizmu su joj našli marihuanu, alkohol, supstancu sličnu kokainu te morfij. Doktori nisu uspjeli dokučiti je li morfij povezan sa zloupotrebom heroina.

Dosad nije objavljena službeni uzrok smrti zbog suđenja Bobbinom dečku Nicku Gordonu, kojem se sudilo zbog sumnje da ju je utopio u kadi te tako ubio. I dalje nije jasno je li umrla nesretnim slučajem. Bobbi Kristina dugo se borila za život, a preminula je u 26. srpnja, nakon što su je skinuli s aparata. Imala je 22 godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene