Teške optužbe

Odvjetnici tvrde: 'Nakon svađe ubrizgao joj je smrtonosnu injekciju'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Znaš kakav je. Stalo mi je do njega, ali dosadilo mi je da se svađamo i da mi on stalno govori što smijem, a šta ne smijem raditi'.

Odvjetnici obitelji Brown iznijeli su optužbe na račun Nicka Gordona bivšeg dečka pokojne Bobbi Kristine u kojima tvrde kako je on nakon žestoke svađe svojoj djevojci ubrizgao injekciju sa smrtonosnim koktelom i zatim je ostavio u kadi punoj hladne vode.

Pogledaj i ovo Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) tužna vijest Nakon duge i teške bolesti preminula domaća glumica Mirjana Majurec, na sceni je bila gotovo 40 godina

Kako prenosi 'WSB-TV' injekcija se po prvi puta spominje u sudskim spisima. Odvjenici isto tako tvrde kako je Nick presvukao odjeću nakon incidenta kako bi prikrio tragove, a isto tako primio je 40 tisuća dolara da se za jedan magazin slika na grobu Bobbi Kristine.

Novi detalji u istrazi - za smrt kriv njezin dečko?

Gordon je od suda zatražio da ga oslobodi optužbi jer navodno nije sposoban za sudski proces, ali odvjetnici obitelji Brown tvrde kako je potpuno sposoban jer se nedavno pojavio u talk showu dr. Phila u kojem je dao vrlo emotivan intervju. Ni SMS poruke otkrivene na Kristininom mobitelu Nicku nikako ne idu u prilog: 'Ne znam šta da radim sa Nickom... Znaš kakav je. Stalo mi je do njega, ali dosadilo mi je da se svađamo i da mi on stalno govori što smijem, a šta ne smijem raditi. Plus, otkrila sam nešto... U očaju sam'.

U obranu svog klijenta, Gordonovi odvjetnici izjavili su kako su optužbe na njegov račun čista kleveta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene