Ide u finale Supertalenta

Skoro se rasplakala! Pleško progovorila o Gibonniju, djetinjstvu i maltretiranju kroz koje je prošla

Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 3 Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 3 Anamaria Batur 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 2 Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 3 Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 4 +0 Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 1 Galerija

Antonia Dora Pleško izborila se za finale Supertalenta. Djevojka nam je u intervjuu otkrila kakve je sve bitke morala izboriti dok nije došla u finale.

Antonia Dora Pleško i akrobati iz Slovenije idu u finale Supertalenta. U trećoj polufinalnoj emisiji izborili su tako Flipping Art i Antonia Dora šansu da se bore za titulu najboljeg. "Još ne shvaćam što se događa, osjećaj je fenomenalan, zahvaljujem svakome tko je glasao za mene. Ovo je ostvarenje mojih snova. Definitivno, suzdržavam se da ne zaplačem, baš mi znači ova pozornica", rekla je nakon samog prolaska u finale Antonia Dora Pleško. A u podužem intervjuu za Showbuzz.hr otkrila je još ponešto o sebi i svom glazbenom putu.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat i Antonia Dora Pleško - 1 Preslatki! Pogledajte kako su Antonia Dora i Luciano izgledali prije 13 godina, družili su se još kao djeca, a nešto što su tada sanjali sad je stvarnost: ''Koje su šanse da nas život ovako spoji?''

Iako je na scenu stupila kao djevojčica od svega osam godina, Antonia Dora Pleško sebe ne gleda kao zvijezdu. "Da vam iskreno kažem, ja sebe ne gledam kao neku zvijezdu. Normalno, to mi je cilj u životu budući da se bavim ovim poslom, ali, eto, prizemna sam i volim ovaj posao koji radim, želim što više postići. Uživam u ovom što radim, želim što više postići i baš mi je svaki put olakšanje i lijep osjećaj stati na tu binu", rekla je Pleško za Showbuzz.hr.

Svjesna je, ipak, i sama publiciteta koji privlači. "Gledajte, svaka reklama je dobra reklama. Nekad se ne osjećam lijepo kad se dijelovi iz mog privatnog života objave tako javno jer onda više nemam tu svoju lijepu privatnost, već nešto za što svi trenutno znaju. Meni se ništa nije promijenilo od svih tih situacija i komentara. Jednostavno, volim svoj život i ljude oko sebe i nastavit ću", kazala je Pleško. Puno pozornosti privukla je i informacija da je njezin dečko sin jednog od najvećih hrvatskih glazbenika. Zanimalo nas je stoga kakav je Gibo prema lijepoj pjevačici?

Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 2 Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 2 Foto: Anamaria Batur

"Mi nismo često skupa jer je jako zaposlen čovjek koji leti na sto strana, on je divna osoba, kao i teta Sanja i cijela obitelj, koju sam već imala prilike upoznati. Jako su skromni, on se prvi ne ponaša kao zvijezda. Jednostavno je prizeman i sva ta slava mu se nije odbila o glavu, ima svoju obitelj, drži privatno privatnim, ima troje prekrasne djece i jako su sretni. Voljela bih u životu imati svoju obitelj - takvu. Glazbenu obitelj", zaključila je Antonia Dora.

Prisjetila se i dana dječje slave, koje nije bila nimalo svjesna. "U osnovnoj školi sam imala probleme s vršnjacima i starijom generacijom. Ako budem ikad moćna osoba koja može odlučiti što napraviti, definitivno bih potakla da se prestane maltretirati djecu i mlade ljude koji žele uspjeti u svom životu i ja bih prva svima njima pomogla. To je nešto najljepše. To su nečiji snovi i onda vam najednom to netko ugasi. Nije ni ugodan ni lijep osjećaj, ali kad polako sve to prerastete, jednostavno vam postane svejedno. Ok, govorio on to - ne govorio, ja idem dalje, ja to želim, ja se neću radi te osobe povući da bi ta osoba bila sretna", zaključila je Antonia Dora Pleško.

Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 1 Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 1 Foto: Anamaria Batur

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na NOVATV.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene